9. lokakuuta 2011

Syksyn tapahtumia

Syksyn ohjelmassa ollut monenlaista tapahtumaan, APA:n saatiin erilainen päätös kun Jannelle riitti melonnan jälkeen, allekijoittanut veti radan vielä loppuun tehden näin hyvän pitkän treenin. Keskeytyksestä huolimatta vauhti oli hyvää ja ehjällä suorituksella poodium paikat eivät ole kaukana.

Seikkailukausi avattiin tänä vuonna Tallinnassa ja myös päätettiin Tallinnassa Gaala "kisan" merkeissä. Arpaonni suosi ja sain pariksi Multisport cup:n Naisten sarjan mestareista Jolan, vauhtimme oli hyvää ja rastit löytyivät hienosti, lopputuloksena voitimme tämän leikkimielisen kisan yhden pisteen erolla. Erityiskiitokset vielä hienolle parilleni.


Kisa ei itsessään ole mikää erityisen raskas, tosin oheistoiminta taas vaatii aina oman aikansa palautua.APA:n jälkeen olin muuttanut treenipainotusta enemmän juoksupainotteiseksi, koska tavoitteena oli Noux Extremen 20km matka, varmaan tuo laivamatkailu etelänaapuriin aiheutti sen että flunssaa meinasi pukata koko viikon ja päätin kisa-aamuna vaihtaa matkan 10km.

Järjestäjät olivat jotenkin löytäneet tuohon 5km pätkälle kaikki Solvallan "siisteimmät" mäet ja kaiken lisäksi rata ei ollutkaan ympyrä vaan 5km jälkeen käännyttiin juoksemaan samaa uraa takaisin päin. Ekat 5km meni hienosti piikkipaikalla, tämän jälkeen järjestävän tahon "jänis" tempaisi sen verran keveällä askelella ohi, että päätin vaan roikkua perässä.

Maaliin pääsin ajassa 43:02 jääden voittajalle sen kaksi sekunttia.

Tähän on hyvä päättää syksyn kisakausi ja suunnata katse kohti talven tapahtumia.

Kiitos ja kummarrus.

Jokke

Ei kommentteja: