9. huhtikuuta 2010

Uutta pukkaa..

Kolmas kautemme lajin parissa alkaa. Nyt ei ole enää tarkoitus urakoida kahdestaan koko Multisport sm sarjaa. "Juniorivahvistukseksi" on värvätty Mika Salo. Kyseessä on Vihdin viestin riveissä kilpaa hiihtävä herra, ei se kuuluisa kilpa-autoilija.

Sarjan sääntöuudistukset vaikuttavat hyviltä.
Maailman tasa-arvoisin pistelaskujärjestelmä on jäänyt historiaan. Järjestelmässä oli puolensa, mutta multisport.fi sivuilla esitettyihin perusteluihin on helppo yhtyä.
Meille lienee edelleenkin samantekevää minkämerkkiselle homosapienssille häviämme, jos voittajamme on meitä parempi.
Rajoittamaton melontakalusto voi tuottaa mielenkiintoisia toteutuksia. Oma mielikuvitus loppuu nopeasti erilaisia vaihtoehtuja pohtiessa. Voi olla, että kisaan joutuu pakkaamaan trailerillisen erilaisia melontalaitteita ja valikoimaan niistä sopivimman.
Meidän linjamme lienee kikkailematon. Suurin hyöty saavutettaisiin harjoittelemalla. Esimerkkinä puutteistamme; Pekka T Woodmanista kertoi tirskuneensa kilpakumppaninsa kanssa melontatekniikkaamme: Olimme käyttäneet käyrävartisia meloja väärinpäin.. lapa oli vissiin vedessä molemmilla, Jokesta ei tietenkään voi olla ihan varma.
Perusreitti + rogaining perään tuo mukanaan mahdollisuuksia taktisiin liikkeisiin.

Tulevan kauden voimasuhteista on paha sanoa mitään. Toivottavasti viivalla nähdään paljon uusia naamoja. Tutummista ryhmistä uskoisin Woodmanin parantaneen kykyään edelleen.

Tavoitteet eivät ole muuttuneet. Päällimmäisenä tavoitteena on karkoittaa keski-ikää ja saada kisoista motivaatiota monipuoliseen treenaamiseen.
Kesän aikana osallistutaan johonkin yli 12 tunnin tapahtumaan.

Ei kommentteja: